ZONDAG open van 13-17u

Bezoek onze vernieuwde kunstgallerij

CUBUS PURE HOME ENTERTAINMENT

Categorieën: , , ,
Merken:

https://youtu.be/lo-TEckxKSA

Meesterlijke kadrering.

cubus pure home entertainment biedt een bijzondere thuisbioscoop- en audio-ervaring in je woonkamer. De basis hiervoor wordt gevormd door een corpus in zuiver natuurhout dat de klankontwikkeling optimaal ondersteunt. Dit speciaal ontwikkelde woonprogramma biedt perfecte oplossingen voor alle home entertainment toepassingen. Een intelligent ventilatiesysteem voorkomt overhitting van apparatuur. Het vlot toegankelijke kabelmanagement en de vele ruimte garanderen maximaal gebruikerscomfort, evenals de in de kabelklep geïntegreerde innovatieve Qi-lader om smartphones en tablets draadloos op te laden.
Een subwoofermodule laat van zich horen maar blijft discreet. De woofer kan in het corpus direct op de vloer staan. Storende vibraties worden zo vermeden. De subwoofercubus kan als deel van een home entertainment ensemble of vrijstaand in de kamer worden gebruikt.

Uitgevoerd op maat.

Als deel van een woonwand, vrijstaand of als ruimtedeler: we voeren onze flexibele meubelen individueel uit voor jou. Verschillende houtsoorten, grepen, optionele luidsprekerkleppen met akoestische stof in een wenskleur* bieden je enorm veel uitvoeringsmogelijkheden.
(*volgens NCS-kleurenwaaier)

Klanklichaam.

Wat heeft ons home-entertainmentmeubilair met gitaren, violen of piano’s te maken? Een precies, ambachtelijk perfect vervaardigd corpus uit zuiver natuurhout dat zorgt voor een optimale klankontwikkeling. Het biedt overvloedig plaats voor je home-entertainmentsystemen, vlot kabelmanagement en genoeg ruimte om je apparaten optimaal te ventileren